Huur een bus

Reis terug in de tijd.....

Reis
terug
in de
tijd

Een rit in een historische autobus geeft een bijzondere beleving. Waan u terug in de tijd van vroeger. En wat is er mooier dan dat te kunnen delen met familie, vrienden of collega’s. Het Nationaal Bus Museum biedt u de mogelijkheid om samen in een van onze bussen op stap te gaan. Voor kinderen worden zo verhalen over vroeger werkelijkheid. Zo krijgen ze een idee hoe het busvervoer in de tijd van hun ouders en grootouders er uitzag.

Wij kennen alle mooie plekjes in het noorden van het land en kunnen in overleg met u een bustocht samenstellen.

Hieronder enkele suggesties voor uitstapjes.

De autobussen worden uitsluitend met chauffeur verhuurd. Het Nationaal Bus Museum beschikt over de benodigde vergunningen voor het uitvoeren van personenvervoer. De autobussen worden goed onderhouden en bestuurd door chauffeurs, die jarenlange ervaring hebben opgedaan in het personenvervoer.

 

Receptie of feest

Daarnaast kan door het museum, eventueel voorafgaand of aansluitend op de busreis, voor maximaal 50 personen een receptie of feest worden georganiseerd tegen een aantrekkelijke prijs. Het museum maakt daarbij gebruik van een cateringbedrijf.

Voorwaarden en huurprijs

De huurprijs van onze bussen is o.a. afhankelijk van de gewenste bus (zie de link hieronder), de af te leggen afstand en het aantal uren, dat u de bus wilt huren. De dieselprijs beïnvloedt de huurprijs natuurlijk ook. Via het formulier hieronder kunt u een offerte aanvragen. Uw aanvraag kan enkel tijdens de kantoortijden op dinsdag en donderdag worden beantwoord.

Aanvraag offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
DD dot MM dot JJJJ
Adres invoeren
Vertrektijd*
:
Adres invoeren
Aankomsttijd*
:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

kenc_logo_nieuw_paars

Met de bus naar kunst en erfgoed                     

K&C (Kunst & Cultuur) is een organisatie op het gebied van o.a. cultuureducatie. Culturele Mobiliteit helpt scholen om te reizen naar musea en erfgoedbestemmingen en daar deel te nemen aan een uitdagend programma.

Het project ondersteunt scholen bij de organisatie van het bezoek en het vervoer. Men reist eenvoudig en betaalbaarmet bussen van het Nationaal Bus Museum naar een instelling.