²²

Museumspoorlijn STAR biedt samen met het Nationaal Bus Museum een arrangement aan naar het museum. Uiteraard reis je per stoomtrein en historische bus!

Meer weten? Klik dan op het logo.

Nieuwe editie

Informatiebulletin - 146

Het nieuwe NBM Informatiebulletin staat voor een groot deel in het teken van het 70-jarig jubileum van de Arnhemse trolley. De geschiedenis daarvan passeert de revue alsmede belangwekkende artikelen over deze bijzondere vorm van openbaar vervoer. Ook vertelt een voormalige chauffeur van een trolley hoe bijzonder het rijden op een trolleybus wel is.

En natuurlijk weer de column van chauffeur Cees Siebers, die een bijzonder amusant verhaal vertelt over een boze passagier.

U begrijpt het al. Ook deze editie mag u niet missen!

Donateurs krijgen het blad 4 x per jaar gratis toegestuurd. Nog geen donateur? Dan weet u wat u te doen staat! Aanmelden kan hier.

Afscheid van de TET 132

Op dinsdag 16 april 2019 hebben we afscheid moeten nemen van de TET 132. Deze bus was in bruikleen van het DAF Museum te Eindhoven en maakte sinds enige jaren deel uit van de collectie. Het DAF Museum heeft na een ingrijpende verbouwing weer plaats voor deze bus.

Daar de bus niet meer mobiel is werd deze op een dieplader naar zijn nieuwe bestemming vervoerd.

Nationaal Bus Museum

Produktieweg 13