Busverhuur

²²

Reis terug in de tijd. Een rit in een historische autobus geeft een bijzondere beleving. Waan u terug in de tijd van vroeger. En wat is er mooier dan dat te kunnen delen met familie, vrienden of collega's. Het Nationaal Bus Museum biedt u de mogelijkheid om samen in een van onze bussen op stap te gaan. Voor kinderen worden zo verhalen over vroeger werkelijkheid. Zo krijgen ze een idee hoe het busvervoer in de tijd van hun ouders en grootouders er uitzag.

Wij kennen alle mooie plekjes in het noorden van het land en kunnen in overleg met u een bustocht samenstellen..

 

De autobussen worden uitsluitend met chauffeur verhuurd. Het Nationaal Bus Museum beschikt over de benodigde vergunningen voor het uitvoeren van personenvervoer. De autobussen worden goed onderhouden en bestuurd door chauffeurs, die jarenlange ervaring hebben opgedaan in het openbaar vervoer.

 

Receptie of feest

Daarnaast kan door het museum, eventueel voorafgaand of aansluitend op de busreis, voor maximaal 50 personen een receptie of feest worden georganiseerd tegen een aantrekkelijke prijs. Het museum maakt daarbij gebruik van een cateringbedrijf.

Met de bus naar kunst en erfgoed

K&C (Kunst & Cultuur) is een organisatie op het gebied van o.a. cultuureducatie. Culturele Mobiliteit helpt scholen om te reizen naar musea en erfgoedbestemmingen en daar deel te nemen aan een uitdagend programma.

Het project ondersteunt scholen bij de organisatie van het bezoek en het vervoer. Men reist eenvoudig en betaalbaar met bussen van het Nationaal Bus Museum naar een instelling.

Telefonisch zijn wij alleen bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 16.00 uur, woensdag en in het weekend van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Voorwaarden en huurprijs

De huurprijs van onze bussen is o.a. afhankelijk van de gewenste bus, de af te leggen afstand en het aantal uren, dat u de bus wilt huren. De dieselprijs beïnvloedt de huurprijs natuurlijk ook. Via onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen. Uw aanvraag kan enkel tijdens de kantoortijden op dinsdag en donderdag worden beantwoord.

 

      Aanvraag offerte

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden. Het formulier is niet verzonden.

Formulier ontvangen.

Nationaal Bus Museum

Produktieweg 13

9601 MA Hoogezand

²²