Sponsoring en Donateurs

²²

Wilt u het Nationaal Bus Museum financieel steunen, dan kan dat op verschillende manieren. U kunt donateur, of als u een organisatie of bedrijf vertegenwoordigt, sponsor worden van het museum.

 

Donateur worden

Het donateurschap kost minimaal €25,- per jaar. Als donateur levert u een belangrijke bijdrage aan de instandhouding van het museum. Wij stellen uw donatie dan ook zeer op prijs. Uw donatie komt volledig ten goede aan het Nationaal Bus Museum. Uw bijdrage wordt ingezet voor het behoud en beheer en eventueel uitbreiden van onze collectie.

Uw donateurskaart biedt u de volgende voordelen:

 

  • gratis toegang tot het museum;
  • u ontvangt vier keer per jaar ons lezenswaardige informatiebulletin Halte 13;
  • gratis toegang op de jaarlijkse donateursdag met diverse activiteiten.

 

Wilt u donateur worden? Vul dan onderstaand formulier in en machtig het Nationaal Bus Museum tot automatische afschrijving van het gewenste bedrag. U krijgt uw donateurskaart dan thuis gestuurd.

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Deze dus

Sponsor worden

Het Nationaal Bus Museum ontvangt geen subsidie van de gemeente, overheid of enig andere instelling. Gelukkig wordt het museum gesponsord door een aantal bedrijven en organisaties.

 

Is uw organisatie of bedrijf geïnteresseerd in sponsoring van het museum? Stuur dan een e-mail naar info@nationaalbusmuseum.nl. Wij nemen dan contact met u op.

 

De volgende organisaties en bedrijven gingen u al voor:

Nationaal Bus Museum

Produktieweg 13

9601 MA Hoogezand

²²